Dispositivos y accesorios
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Prep. 30min
Total 2h 30min
14 portions
Ingredientes
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
275.6 mg
Proteína
9.5 g
Calorías
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Grasa
10.8 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
6.4 g
Carbohidratos
37.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Charlotte Russe
3h
Italian Easter bread
3h 50min
Lemon curd easter biscuits
1h 30min
Christmas spice mix
5min
Steamed bread rolls
2h 10min
Tuna empanadas
2h
Milk tart
3h
Passionfruit and macadamia truffles
3h 30min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Achcharu (pickle)
48h 30min
Plum brioche buns
2h 30min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20min