Dispositivos y accesorios
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Prep. 30min
Total 2h 30min
14 portions
Ingredientes
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
275.6 mg
Proteína
9.5 g
Calorías
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Grasa
10.8 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
6.4 g
Carbohidratos
37.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Italian Easter bread
3h 50min
Focaccia
2h 5min
Baguette
3h 45min
Arabian ice cream
10h 25min
Za'atar bread rolls
2h
Quark
3h
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Grilled seafood charcuterie board
1h 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Basic bread
1h 35min