Versiones compatibles
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g water
- 800 g potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 8 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 3 tsp salt
- 6 pinches ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 5 Tbsp plain flour
- 8 pork cheeks (approx. 90 g each)
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 220 - 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
- 25 g sour cherry jam
-
330
g cherry beer
o bien beer, fruit beer of choice (see tip) - 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g balsamic vinegar
- 350 g tenderstem broccoli
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4366 kJ / 1044 kcal
- Proteína
- 57 g
- Carbohidratos
- 82 g
- Grasa
- 51 g
- Grasas saturadas
- 13 g
- Fibra
- 11 g
- Sodio
- 1949 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Beef and Beer Pie
1h 40 min
Korean Fried Chicken
3h 10 min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min