Dispositivos y accesorios
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
Prep. 40min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting370 g
-
sunflower oil40 g
-
water lukewarm120 g
-
vinegar10 g
-
medium egg1
-
fine sea salt½ tsp
Filling and Assembly
-
water500 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 ½ tsp
-
sweet potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
fresh spinach leaves500 g
-
pine nuts50 g
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
garam masala½ tsp
-
quark (curd cheese)100 g
-
soya milk60 g
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
black cumin seeds2 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
26 g
Calorías
3316 kJ /
792 kcal
Grasa
28 g
Carbohidratos
108 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Christmas
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Pea and Courgette Tarts
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Seitan Pie
2h 10min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25min