Dispositivos y accesorios
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (opcional)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
33 g
Calorías
2732 kJ /
653 kcal
Grasa
26 g
Fibra
6 g
Carbohidratos
70 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thankful for Leftovers
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Chicken Enchiladas
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Fish Tacos
45min
Chicken Marsala
40min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Chicken Fajita Soup
50min