
Dispositivos y accesorios
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (opcional)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
653 kcal /
2732 kJ
Proteína
33 g
Grasa
26 g
Carbohidratos
70 g
Fibra
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Thankful for Leftovers
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos