Dispositivos y accesorios
Smoked honey and dill salmon
Prep. 10min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portions
Sodio
510.5 mg
Proteína
206 g
Calorías
13683.5 kJ /
3258 kcal
Grasa
217.6 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
45.5 g
Carbohidratos
132.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Sardines in parcels with green bean salad
1h
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Chicken and warm potato salad
55min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min