Dispositivos y accesorios
Smoked honey and dill salmon
Prep. 10min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portions
Sodio
510.5 mg
Proteína
206 g
Calorías
13683.5 kJ /
3258 kcal
Grasa
217.6 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
45.5 g
Carbohidratos
132.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Soy Poached Chicken
50min
Mac and smoky cheese
1h 20min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Crab briks
55min
Turmeric fish
30min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Ginger chicken wings
40min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Linguine with salmon and herbs
25min