Dispositivos y accesorios
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
Prep. 40min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
sweet potatoes peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder750 g
-
shallots whole or halved vertically to fit in feeder500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
garlic cloves5
-
unsalted butter diced40 g
-
fresh thyme leaves2 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 350 g each)2
Port Shallot Sauce
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced15 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
ruby port70 g
-
½ heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1782 mg
Proteína
59 g
Calorías
3833 kJ /
916 kcal
Grasa
44 g
Fibra
10.7 g
Grasas saturadas
13 g
Carbohidratos
67 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cutter
27 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Feta and Herb Muffins
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min