Dispositivos y accesorios
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
Prep. 30min
Total 1h 20min
6 pieces
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting225 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing120 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water1 Tbsp
Filling
-
milk30 g
-
saffron threads1 pinch
-
double cream150 g
-
medium egg1
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh crab meat mix of white and brown200 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
413 mg
Proteína
17 g
Calorías
1988 kJ /
478 kcal
Grasa
33 g
Grasas saturadas
19 g
Carbohidratos
29 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Crab Cakes
1h 35min
Mojo Sauce for Seafood
10min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Crab Tart
2h 30min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min