Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g cashews (raw or roasted)
- boiling water, for soaking
Cake
- olive oil spray, for greasing
- 2 oranges (approx. 350 g), organic
- 100 g sesame seeds, toasted
- 80 g Rapadura sugar (see Tips)
- 110 g macadamia oil
- 280 g banana (approx. 3 bananas), cut into pieces
- 100 g pitted Medjool dates
- 3 eggs
- 150 g self-raising flour
- 50 g plain flour
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp ground cardamom
- 2 tsp natural vanilla extract
Cashew cream icing
- 30 g lemon juice
- 80 g coconut cream
- 20 g tahini (optional - see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 - 3 tbsp honey, to taste, plus extra for drizzling (see Tips)
- nigella seeds, for sprinkling (optional)
- 1 banana, cut into slices, for decorating
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2014.1 kJ / 479.5 kcal
- Proteína
- 10.5 g
- Carbohidratos
- 45.3 g
- Grasa
- 27.9 g
- Fibra
- 6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Fruit scones
30min
Apricot apple pie
1h 40min
Apple cake
1 Std.
Lemon cake
2h
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Baked honey cheesecake
4h 20min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Café-style banana bread
1h 45min
Baked cheesecake
2h 55min
Quinoa choc-chip biscuits
35min