Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g cashews (raw or roasted)
- boiling water, for soaking
Cake
- olive oil spray, for greasing
- 2 oranges (approx. 350 g), organic
- 100 g sesame seeds, toasted
- 80 g Rapadura sugar (see Tips)
- 110 g macadamia oil
- 280 g banana (approx. 3 bananas), cut into pieces
- 100 g pitted Medjool dates
- 3 eggs
- 150 g self-raising flour
- 50 g plain flour
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp ground cardamom
- 2 tsp natural vanilla extract
Cashew cream icing
- 30 g lemon juice
- 80 g coconut cream
- 20 g tahini (optional - see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 - 3 tbsp honey, to taste, plus extra for drizzling (see Tips)
- nigella seeds, for sprinkling (optional)
- 1 banana, cut into slices, for decorating
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2014.1 kJ / 479.5 kcal
- Proteína
- 10.5 g
- Carbohidratos
- 45.3 g
- Grasa
- 27.9 g
- Fibra
- 6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Café-style banana bread
1 Std. 45 Min
Banana, walnut and date loaf
55 Min
Lemon cake
2 Std.
Mango cheesecake
6h 35min
Blackberry jam tarts
3h 45min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Steamed ginger pudding
3 Std. 5 Min
Apple sponge pudding
1h 20min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h