Apricot apple pie

Apricot apple pie

4.0 6 valoraciones
Prep. 25min
Total 1h 40min
12 portions

Ingredientes

Apricot filling
  • water
    700 g
  • Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)
    4
  • apricots stone removed and flesh cut into thin wedges
    800 g
  • brown sugar (see Tips)
    1 tbsp
  • mixed spice
    ¼ tsp
Hazelnut pastry
  • hazelnuts skins on
    60 g
  • plain flour plus extra for dusting
    150 g
  • baking powder
    1 tsp
  • brown sugar (see Tips)
    2 tbsp
  • butter chilled and cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • eggs 1 lightly beaten
    2
  • natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 34.4 mg
Proteína 3.3 g
Calorías 815.8 kJ / 194.3 kcal
Grasa 9.2 g
Fibra 3.6 g
Grasas saturadas 4.2 g
Carbohidratos 22.3 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...