Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Apricot filling
- 700 g water
- 4 Granny Smith apples, peeled, cored and cut into pieces (3 cm)
- 800 g apricots, stone removed and flesh cut into thin wedges
- 1 tbsp brown sugar (see Tips)
- ¼ tsp mixed spice
Hazelnut pastry
- 60 g hazelnuts, skins on
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder
- 2 tbsp brown sugar (see Tips)
- 80 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs, 1 lightly beaten
- natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 815.8 kJ / 194.3 kcal
- Proteína
- 3.3 g
- Carbohidratos
- 22.3 g
- Grasa
- 9.2 g
- Grasas saturadas
- 4.2 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 34.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sago plum pudding
28h 15min
Custard
10min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Strawberry champagne cake
3h 10 min.
Banana sesame cake
4h 20min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Apple sponge pudding
1h 20min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 Std. 10 Min
Home-style sponge cake
2h 30min
Buttermilk scones
35min