Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
TM6 TM5 TM31

Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)

4.4 (32 valoraciones )

Ingredientes

Inti kelapa (sweet coconut filling)

  • 200 g palm sugar, cut into pieces (3-4 cm)
  • 40 g brown sugar
  • 100 g water
  • 300 g fresh grated coconut (see Tips)
  • 1 - 2 pinches salt
  • 2 tbsp cornflour

Crêpes

  • 600 g water
  • 6 pandan leaves, cut into strips (2.5 cm - see Tips)
  • 300 g plain flour
  • 1 tsp cornflour
  • 1 tsp salt
  • 20 g virgin coconut oil
  • 1 egg
  • vegetable oil, for frying

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
687.4 kJ / 163.7 kcal
Proteína
2.5 g
Carbohidratos
23.4 g
Grasa
6.5 g
Grasas saturadas
5.1 g
Fibra
2.3 g
Sodio
138.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas