Dispositivos y accesorios
Onion Ricotta Cakes with Sage
Prep. 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9 g
Calorías
838 kJ /
200 kcal
Grasa
16 g
Fibra
0.9 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Steaming
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Grated Carrot Salad (TM5)
10min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Asparagus Stem Soup
55min
Mayonnaise
5min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Torta Pasqualina
1h 50min
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min