Dispositivos y accesorios
Teochew rice porridge with sweet potato
Prep. 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
long grain white rice180 g
-
water1200 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (3 cm)300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2.8 g
Calorías
594.3 kJ /
141.5 kcal
Grasa
0.2 g
Fibra
2.1 g
Carbohidratos
30.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Essentials
13 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sesame Crème
10 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min