Dispositivos y accesorios
Pulled BBQ jackfruit
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
red onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
tomato paste40 g
-
red wine vinegar1 tsp
-
coconut sugar20 g
-
sea salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
tamari gluten free (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 dash
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2.9 g
Calorías
511.5 kJ /
121.8 kcal
Grasa
2.6 g
Fibra
3.6 g
Carbohidratos
20.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Tofu scramble
25 min
Chilli con tempeh
20 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Hearty lentil chilli
50 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min