Dispositivos y accesorios
Vegan gravy
Prep. 10min
Total 40min
10 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery stalk cut into pieces (2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
dried porcini mushrooms25 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
arrowroot flour1 tbsp
-
shiro (white) miso paste1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 10 portions
Proteína
6.8 g
Calorías
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Grasa
21.3 g
Fibra
12.8 g
Carbohidratos
42.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Vegetarian chilli
1h 5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegan Caesar dressing
5min
Vegan moussaka
1h 50min
Mushroom stroganoff
20min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Tofu scramble
25min
Chilli con tempeh
20min
Vegan Parmesan
15min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min