Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Coating
- 20 g flaxmeal (see Tips)
- 100 g filtered water
- 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried sage
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac cutlets
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 2 celeriacs, peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
- 160 g vegan cheese (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Proteína
- 11.3 g
- Carbohidratos
- 32 g
- Grasa
- 16.2 g
- Fibra
- 17.1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Fermented beetroot dip
25h
Guacamole
10 Min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Mixed mushroom burgers
50min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Tofu 'sour cream'
5min
Spring greens with grapefruit
30 Min