Dispositivos y accesorios
Vegan Caesar dressing
Prep. 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
filtered water20 g
-
canned chickpeas rinsed and drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers rinsed and drained15 g
-
garlic clove1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1.6 g
Calorías
485.5 kJ /
48.9 kcal
Grasa
10.6 g
Fibra
1.2 g
Carbohidratos
3.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegan hollandaise
10min
Plant-based parmesan
5min
Tofu scramble
25min
Asian cucumber salad
10min
Soba noodle and tofu salad
35min
Miso dressing
5min
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min