Dispositivos y accesorios
Mushroom stock paste
Prep. 10min
Total 1h 35min
1200 g
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1200 g
Sodio
7120.2 mg
Proteína
18.7 g
Calorías
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
18.5 g
Grasas saturadas
2.5 g
Carbohidratos
105 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Achcharu (pickle)
48h 30min
Sambal chilli
35min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Candied spiced pumpkin
24h 30min
Kewpie mayonnaise
10min
Gado gado
1h
Mushroom soup
30min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Sambal oelek
20min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min