Dispositivos y accesorios
Mushroom stock paste
Prep. 10min
Total 1h 35min
1200 g
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1200 g
Sodio
7120.2 mg
Proteína
18.7 g
Calorías
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
18.5 g
Grasas saturadas
2.5 g
Carbohidratos
105 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Eggplant cannelloni
1h 35min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1h 10min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Pumpkin Kaya
35min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Plant-based parmesan
5min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Sambal chilli
35min