Dispositivos y accesorios
Gluten-Free Mushroom Lasagna
Prep. 1h
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
Lasagna
-
gluten-free flour to dust2 - 3 tbsp
-
homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade1
-
Parmesan cheese cubed2 oz
Mushrooms
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh cremini mushrooms sliced24 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced6 oz
-
dried parsley2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel Sauce
-
whole milk32 oz
-
cornstarch2 oz
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter cubed2 oz
ASSEMBLY
-
extra virgin olive oil to grease
-
16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or gratedraclette cheese deli-sliced or grated16 oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
34 g
Calorías
2937 kJ /
702 kcal
Grasa
44 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
44 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fresh Pasta Homemade
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.
Pea Pesto with Ricotta
10 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40 Min
Gluten-Free Banana Bread
55 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 Min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 Std. 20 Min
Sweet Potato Pancakes
20 Min
Avocado Deviled Eggs
25 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min