Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 16 oz sweet potato, peeled, halved to fit feeder tube
- 4 oz yellow onions, halved to fit feeder tube
- 6 oz asparagus, cut in half
- non-stick cooking spray
- 2 tbsp extra virgin olive oil, divided
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season potato slices
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste, plus extra to season potato slices
- 3 oz baby spinach
- 4 large eggs
- 3 oz whole milk
- 3 oz cheese, in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1095.9 kJ / 261.9 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Grasa
- 18.8 g
- Grasas saturadas
- 8.4 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 551.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Hummus
10 min
Turmeric Dressing
10 min
Texas Caviar
15min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Chopped Asian Salad
20min