Dispositivos y accesorios
Tomato Tart Tatin
Prep. 30min
Total 1h 10min
8 pieces
Ingredientes
Dough
-
all-purpose flour7 oz
-
unsalted butter in pieces3 ½ oz
-
water ice cold2 oz
-
salt½ tsp
-
tomatoes any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)12 oz
-
extra virgin olive oil to grease
Filling and Finalization
-
garlic clove1
-
brown sugar to taste½ - 1 oz
-
fresh basil leaves6
-
dried oregano1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mustard1 tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
164 mg
Proteína
3 g
Calorías
934 kJ /
223 kcal
Grasa
13 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
22 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Summer Favorites
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Green Bean Gremolata
25 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetarian Chili
50 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 godz. 55 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min