Dispositivos y accesorios
Lentil purée (Moujadarra)
Prep. 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into thin slices200 g
-
brown onion cut into pieces200 g
-
sunflower oil plus extra for frying60 g
-
dried lentils (brown)300 g
-
water1600 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 pinch
-
basmati rice rinsed50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
941.7 mg
Proteína
13.7 g
Calorías
1417.1 kJ /
337.4 kcal
Grasa
14.4 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
33.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Travel the Middle East
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tarator (tahini dip)
5min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Lentil hotpot
12h 45min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Pittu
3h
Bulghur and lentil soup
1h