Dispositivos y accesorios
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
Prep. 25min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon zest and juice1
-
skinless salmon fillets (150-180 g each)4
-
eschalots cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
leek white part only, cut into pieces100 g
-
fresh ginger (opcional) peeled20 - 30 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
broccoli400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream to taste50 - 100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
46 g
Calorías
2782 kJ /
664 kcal
Grasa
43 g
Fibra
9.4 g
Carbohidratos
19 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Raw cauliflower tabouli
30min
Rice salad
1h
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Chicken Waldorf salad
40min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min