Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Kibbeh
- 260 g fine burghul
- hot water, for soaking
- 1 tomato, cut into quarters
- ½ red onion, cut into quarters
- 1 tbsp dried mint
- 1 tbsp sumac
- 1 tsp paprika
- 1 pinch cayenne pepper
- 1 tbsp tomato puree
- 2 tbsp pomegranate molasses
- 10 fresh mint leaves
- 10 fresh coriander leaves
- 1 tsp extra virgin olive oil
Assembly
- ice cold water
- 1 baby radish, cut into thin slices
- 1 heirloom (candy stripe) beetroot, cut into thin slices (see Tips)
- 3 cocktail pickled onions, cut into thin slices
- rocket, to serve
- 120 g Greek-style natural yoghurt
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1587 kJ / 377.9 kcal
- Proteína
- 10.6 g
- Carbohidratos
- 54.7 g
- Grasa
- 10.5 g
- Grasas saturadas
- 2.3 g
- Fibra
- 11 g
- Sodio
- 526.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 dk
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Red lentil soup with cumin
55 min
Raw kibbeh
15 dk
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min