Dispositivos y accesorios
Baked Crab Dip
Prep. 10min
Total 15min
10 portions
Ingredientes
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
fresh baguette in slices (1 in.)1
-
parsley leaves only3 sprigs
-
green onion in pieces (1 in.)1
-
cream cheese cubed8 oz
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
canned lump crab meat drained8 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
950 kJ /
227 kcal
Grasa
15 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Fare
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Green Bean Gremolata
25min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Chili Taco Dip
1h
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40min
New England Clam Chowder
45min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Tortilla Soup
25min
Chicken Fajita Soup
50min
Broccoli and Cheddar Soup
40min