Dispositivos y accesorios
Baked Crab Dip
Prep. 10min
Total 15min
10 portions
Ingredientes
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
fresh baguette in slices (1 in.)1
-
parsley leaves only3 sprigs
-
green onion in pieces (1 in.)1
-
cream cheese cubed8 oz
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
canned lump crab meat drained8 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
950 kJ /
227 kcal
Grasa
15 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Fare
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Crab Cakes
1h 35min
New England Clam Chowder
45min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Shrimp Mousse
35min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Green Chili Deviled Eggs
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Chicken Fajita Soup
50min