Pasta Primavera
TM6 TM5

Pasta Primavera

4.2 (50 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 lemon
  • 2 garlic cloves, smashed
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 2 tsp salt, divided
  • 32 oz water
  • 6 oz broccoli florets
  • 6 oz yellow squash, halved, sliced on the bias (¼ in.)
    o bien 6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.)
  • 4 oz carrots, peeled, sliced on the bias (¼ in.)
  • 4 oz red onion, sliced in half moons (¼ in.)
  • 4 oz red bell pepper, in strips (¼ in.)
  • 10 oz orecchiette pasta, dried
  • grated Parmesan cheese, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1068.1 kJ / 255.3 kcal
Proteína
8.1 g
Carbohidratos
43.6 g
Grasa
5.7 g
Grasas saturadas
0.9 g
Fibra
3.3 g
Sodio
809 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas