Dispositivos y accesorios
Pasta Primavera
Prep. 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
lemon1
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt divided2 tsp
-
water32 oz
-
broccoli florets6 oz
-
6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.)yellow squash halved, sliced on the bias (¼ in.)6 oz
-
carrots peeled, sliced on the bias (¼ in.)4 oz
-
red onion sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
red bell pepper in strips (¼ in.)4 oz
-
orecchiette pasta, dried10 oz
-
grated Parmesan cheese to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
809 mg
Proteína
8.1 g
Calorías
1068.1 kJ /
255.3 kcal
Grasa
5.7 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
0.9 g
Carbohidratos
43.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
One Pot Pastas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Vegetable Patties
1h
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Tomato Basil Pasta
45min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Vegetarian Chili
50min