Dispositivos y accesorios
Country-style chicken liver fritters
Prep. 20min
Total 35min
12 portions
Ingredientes
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
189.4 mg
Proteína
9.5 g
Calorías
511.8 kJ /
121.9 kcal
Grasa
6.2 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
1.3 g
Carbohidratos
6.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in a Flash
91 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sauerkraut soup
50min
Ukrainian dressed herrings
1h
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Honey cake
49h 30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Ukrainian borscht
35min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Poppy seed strudel
3h 15min
Grisons barley soup
1h 15min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min