Dispositivos y accesorios
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Prep. 20min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
197.4 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
786.5 kJ /
187.3 kcal
Grasa
15.5 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
6.9 g
Carbohidratos
6.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
High Tea
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Steamed orange puddings
1h 25min
Choux pastry
1h
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Pear and chocolate frangipane
2h
Panforte ice cream bombe
48h 25min
French dressing
5min
Crème pâtissière
15min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h