Dispositivos y accesorios
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
Prep. 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pouring (whipping) cream50 g
-
Greek-style natural yoghurt80 g
-
cream cheese60 g
-
honey1 tbsp
-
vanilla bean split into halves lengthways, seeds scraped½
-
shelled unsalted pistachio nuts (see Tip)30 g
-
pitted Medjool dates4
-
navel oranges cut into segments4
-
fresh mint leaves only, cut into pieces1 sprig
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
63.7 mg
Proteína
6.2 g
Calorías
1394.5 kJ /
332 kcal
Grasa
15.7 g
Fibra
6.6 g
Grasas saturadas
7.9 g
Carbohidratos
39.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Tzatziki
15min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Pear and chocolate frangipane
2h
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Tarator (tahini dip)
5min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Spinach and feta galette
1h 50min
Lamb Kibbeh
1h 30min