Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spice rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground ginger
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp ground allspice
- 1 tsp ground black pepper
- 4 - 5 pork rib racks (approx. 2-3 kg total)
Bourbon BBQ glaze
- 1 brown onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g olive oil
- 375 g tomato sauce
- 60 g bourbon
- 120 g apple cider vinegar
- 50 g brown sugar
- 60 g soy sauce
- 140 g honey
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 8058 kJ / 1918.6 kcal
- Proteína
- 124.4 g
- Carbohidratos
- 73.2 g
- Grasa
- 127.4 g
- Fibra
- 3.8 g
Recetas alternativas
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Buffalo chicken wings
45min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Texas-style lovely legs
4h
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min