![Sweet and sour pork Sweet and sour pork](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0AB9F008-9851-4691-9F58-4258F3F20B97/Derivates/3CE6EC57-806A-4582-8CC1-D5D156208D6D.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g basmati rice
- 1060 g water, plus extra for soaking
- 50 g plain flour (see Tips)
- 70 g cornflour (see Tips), plus 1 tbsp extra
- 700 g pork loin steaks, cut into bite-size pieces (approx. 2.5 cm) (see Tips)
- 40 g soy sauce
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 2 tsp sesame oil
- 1 egg, lightly beaten
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 150 g tomato passata
- 80 g rice wine vinegar
- 80 g white sugar
- 250 g fresh pineapple, peeled, cored and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2000 g peanut oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3294.4 kJ / 784.4 kcal
- Proteína
- 51.3 g
- Carbohidratos
- 97.5 g
- Grasa
- 19.8 g
- Grasas saturadas
- 4 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 1118.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Stir-fry beef bowl
35min
Sticky sesame chicken
40min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Chicken and cashews
55min
Chicken and almond stir-fry
30min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Asian-style pork noodles
1 Std.
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Chorizo and chicken pasta
50min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min