Dispositivos y accesorios
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
Prep. 20min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
Flatbreads
-
plain flour150 g
-
wholemeal plain flour80 g
-
water150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
red onion180 g
-
garlic cloves5
-
lamb mince lean (see Tips)200 g
-
ground cumin3 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
beetroot peeled and thinly sliced200 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
Tahini yoghurt
-
natural yoghurt high protein (see Tips)140 g
-
tahini35 g
-
garlic cloves2
-
lemon juice20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to season
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portions
Sodio
425 mg
Proteína
90 g
Calorías
7630 kJ /
1830 kcal
Grasa
63 g
Fibra
41 g
Grasas saturadas
14 g
Carbohidratos
206 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 Min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 Std. 45 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Lamb fajitas
30 Min
Creole jambalaya
1 Std.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Marinated chicken with salsa
40 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Tex-Mex chicken casserole
45 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Chilli and cheese nachos
35 Min