Versiones compatibles
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Flatbreads
- 150 g plain flour
- 80 g wholemeal plain flour
- 150 g water
- 15 g extra virgin olive oil
- 180 g red onion
- 5 garlic cloves
- 200 g lamb mince, lean (see Tips)
- 3 tsp ground cumin
- ½ tsp dried chilli flakes
- 200 g beetroot, peeled and thinly sliced
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
Tahini yoghurt
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 35 g tahini
- 2 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 1 tsp ground cumin
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 7630 kJ / 1830 kcal
- Proteína
- 90 g
- Carbohidratos
- 206 g
- Grasa
- 63 g
- Grasas saturadas
- 14 g
- Fibra
- 41 g
- Sodio
- 425 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Chicken laksa
30 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
"Marry me" chicken pasta
30 Min