Dispositivos y accesorios
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Prep. 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered240 g
-
fresh parsley cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing15 g
-
olive oil25 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
boiling water1000 g
-
couscous300 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
fish skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)600 - 700 g
-
flaked almonds, toasted2 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
40.5 g
Calorías
2440 kJ /
580 kcal
Grasa
15.3 g
Carbohidratos
63.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian Kitchen
62 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Veracruz Fish
30 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min