Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g beef fillet, trimmed
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms, cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper, to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots, peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt, to season
- crusty bread, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3037.4 kJ / 723.2 kcal
- Proteína
- 58.7 g
- Carbohidratos
- 32.5 g
- Grasa
- 38 g
- Grasas saturadas
- 15.7 g
- Fibra
- 7.9 g
- Sodio
- 1504 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef Burgundy
1hod. 45min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1hod. 5min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken cacciatore
50p
Beef stroganoff
35p
Chicken with creamy vegetable sauce
35p
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Chicken chasseur
1h 50 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish stew
1óra 30p
Apricot chicken risotto
30p