![Italian Bean Soup - Pasta e fagioli Italian Bean Soup - Pasta e fagioli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44d93051-ba7a-4e78-83ca-ab95c67cdf94/Derivates/de12109d-f76a-4051-9e81-2fe7d72da7eb.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 50 g bacon lardons, smoked, diced
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
1
sprig fresh rosemary, leaves only
o bien 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only - 60 g carrots, cut in pieces
- 60 g celery, cut in pieces
-
230
g tinned borlotti beans, rinsed and drained
o bien dried borlotti beans, cooked weight (see tip) -
150
g tinned chopped tomatoes
o bien ripe tomatoes, peeled and diced - 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g dried ditalini pasta
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- grated Parmesan cheese, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1309 kJ / 314 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Carbohidratos
- 26.2 g
- Grasa
- 17 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Red Lentil Soup
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min