Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g onions, cut in halves
- 120 g leeks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus 6 tsp extra to serve
- 600 g mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, courgettes, celery stalks, tomatoes, chard leaves, cooked dried beans, pumpkin), cut in pieces as needed
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
o bien 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 120 g ditalini or similar short dried pasta
- 6 fresh basil leaves, torn in pieces (opcional)
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1202 kJ / 287 kcal
- Proteína
- 11 g
- Carbohidratos
- 21 g
- Grasa
- 18 g
- Fibra
- 3.6 g
Recetas alternativas
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Danish Split Pea Soup
1h
Versatile Chunky Soup
50 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Asparagus cream soup
30 min
Creamy courgette soup
25 Min
Vegetable soup
35 min
Minestrone
45 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min