Dispositivos y accesorios
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
Prep. 30min
Total 55min
25 pieces
Ingredientes
-
red onion½
-
fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )30 g
-
garlic cloves4
-
beef mince broken into pieces500 g
-
roasted pine nuts75 g
-
eggs2
-
dried currants100 g
-
kecap manis35 g
-
paprika1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
216.5 mg
Proteína
5.1 g
Calorías
442.8 kJ /
105.8 kcal
Grasa
6.6 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
7.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Curried sausages
40min
Apricot Chicken
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Cottage pie
1h 30min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Chicken laksa
30min
Hidden veg sausage rolls
45min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Creamy beef curry
1h 15min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Tuna mornay
45min