![Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5CA9AFAF-2B82-4BCD-8643-B3C04669C133/Derivates/557c6d49-e384-4d8b-8370-bcde2f8a6d72.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 ½ heaped tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 20 g lemon juice
- 50 g olive oil
- 250 g sunflower oil
- 5 tinned anchovies, drained
- 2 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 40 g red onion, halved
- 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 5 fresh chives, halved
- 5 g fresh parsley leaves
- 12 quail eggs
- 750 g potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)
- 500 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2601 kJ / 628 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 56 g
Recetas alternativas
Mashed Potatoes
45min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Green Dyed Eggs
55min
Light Blue Dyed Eggs
55min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Cheeseboard Spaghetti
45min