Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Turmeric rice
- 1150 g water
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g white rice
Hot and sour pineapple pork
- 350 g boneless skinless pork belly, meat cut into pieces (2 cm) and partially frozen
- 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g garlic cloves (approx. 10 cloves)
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g oil
- 40 g lime juice
- 10 g fish sauce
- ¼ tsp salt
- 2 tsp soy sauce
- 10 g sugar
- 50 g plum tomatoes, cut into halves
- 150 g fresh pineapple, flesh cut into pieces (1 cm)
- 1 lemon, cut into thin slices, for garnishing
- fresh mint leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1985 kJ / 472 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Carbohidratos
- 46.5 g
- Grasa
- 20.2 g
- Fibra
- 6.1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken and almond stir-fry
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
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San bei ji (three cup chicken)
35min
Curry lamb cutlets
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Miso chicken and rice
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Sweet and sour meatballs with vegetables
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Ginger chicken wings
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