Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Curry powder
- 30 g coriander seeds
- 30 g cumin seeds
- 2 tbsp fennel seeds
- 10 cardamom pods
- 5 whole cloves
- 1 cinnamon quill
- 1 tsp whole black peppercorns
Curry sauce, cutlets and rice
- 50 g vegetable oil plus extra for frying
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh coriander, leaves, stalks and roots, plus extra leaves for garnishing
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp ground turmeric
- 400 g coconut cream
- 1 tsp salt
- 1200 g water
- 100 g red lentils
- 8 - 10 lamb cutlets (approx. 800 g)
- 6 fresh curry leaves (optional)
- 300 g white rice
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4843.4 kJ / 1153.2 kcal
- Proteína
- 46.8 g
- Carbohidratos
- 67.8 g
- Grasa
- 77.6 g
- Grasas saturadas
- 37.9 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 707.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Thai chilli chicken and basil
30min
Beef and potato massaman curry
2u. 10min
Thai red pork curry
35min
Coconut lamb curry
2u.
Lamb korma
4sa
Butter chicken
55min
Layered lamb curry
1u.
Thai green chicken curry
30min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Prawn and chicken laksa
40min
Quick massaman beef curry
40min
Thai red chicken curry
30min