Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- butter, for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
Chicken mince
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, partially frozen and cut into pieces (4-5 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 200 g white wine
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 800 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g butter
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g plain flour
Assembly
- 12 sheets fresh lasagne sheets (375g)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3020.9 kJ / 719.3 kcal
- Proteína
- 42.6 g
- Carbohidratos
- 34.9 g
- Grasa
- 45.5 g
- Grasas saturadas
- 22.5 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 836.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35p
Chicken fusilli with mushrooms
40p
Tortellini soup
20min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35p
Veal pizzaiola
40p
Chicken with creamy vegetable sauce
35p
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1óra
Hunter's lemon chicken rissoles
1óra
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Mushroom and bacon pasta
30p
Chicken and pesto risoni
35p
Chicken pesto pasta
30p