Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- butter, for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
Chicken mince
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, partially frozen and cut into pieces (4-5 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 200 g white wine
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 800 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g butter
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g plain flour
Assembly
- 12 sheets fresh lasagne sheets (375g)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3020.9 kJ / 719.3 kcal
- Proteína
- 42.6 g
- Carbohidratos
- 34.9 g
- Grasa
- 45.5 g
- Grasas saturadas
- 22.5 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 836.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef ragu
1h 25min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Pork with black bean sauce
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef "Burgundy"
40 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min