Dispositivos y accesorios
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Prep. 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
vermicelli noodles (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
warm water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (opcional)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine or white wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns peeled and deveined200 - 250 g
-
green beans200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16 g
Calorías
1832 kJ /
438 kcal
Grasa
11 g
Fibra
2.5 g
Carbohidratos
66 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Prawn stir-fry
25min
Chicken and cashews
55min
Spaghetti carbonara
35min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Chicken and almond stir-fry
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork belly with spring onions
1h 10min