Dispositivos y accesorios
Crab Briks
Prep. 30min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
Tomato Sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
red chilli halved and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes quartered2
Crab Filling
-
fresh coriander20 g
-
lemon zest1 slice
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
red chilli halved and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
fresh crab meat300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 8 portions
Proteína
61 g
Calorías
5101 kJ /
1217 kcal
Grasa
61 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
106 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Moroccan Flavours
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Hollandaise Sauce
15min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Tiramisu
5h 20min
Hollandaise Sauce
15min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Monkfish and prawn soup
1h