![Salmon Soufflé Salmon Soufflé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aa143237-35ff-4ee1-9595-f469657f5861/Derivates/b31844b4-afcb-48f2-bc8f-f83210e3eb59.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Soufflé
- 6 sprigs fresh dill, plus extra to taste
- 1 fresh chilli, deseeded, cut in pieces (opcional)
- 150 g hot smoked salmon, deboned, skinless, cut in pieces
- 100 g single cream
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- 4 egg whites, from medium eggs
- 1 pinch cream of tartar
Sauce
- 60 g leeks, white part only, sliced
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g white wine
- ½ fish stock cube (for 0.5 l)
- 150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 600 g fresh salmon fillets, skinless
- 100 g unsalted butter, diced
- ½ lemon, juice only
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Carbohidratos
- 1.5 g
- Grasa
- 17 g
- Fibra
- 0.2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Creamy mushroom soup
20 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Asparagus cream soup
30 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 godz. 25 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min