![Mushroom and Spinach Strata Mushroom and Spinach Strata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2D50A98E-8CD5-401D-B9AF-E90B070A8070/Derivates/b1f64e87-a714-4640-92d2-aa532e92c9d4.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 12 oz dried bread cubes
- 8 oz Gruyère cheese, cubed (1 in.), divided
- 3 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp dried thyme
- 16 oz cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
- 4 oz baby spinach
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained, sliced
- 20 oz whole milk
- 10 large eggs
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1251 kJ / 299 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 21 g
- Grasa
- 16 g
- Fibra
- 2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20 min
Mushroom Stroganoff
30min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Spinach and Olive Focaccia
1h 15min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Hungarian Mushroom Soup
35 Min