Dispositivos y accesorios
Mushroom Ragu with Zoodles
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
16 oz yellow squash, (approx. 2 medium)zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
521.8 mg
Proteína
7.2 g
Calorías
683.3 kJ /
163.3 kcal
Grasa
11.2 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
1.9 g
Carbohidratos
12.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eating Well Healthy Gut
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Vegan Cashew Sauté
35min
Creamy Broccoli Salad
10min