Dispositivos y accesorios
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
Prep. 30min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
Yoghurt tahini sauce
-
water cold50 g
-
garlic cloves2
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
tahini paste100 g
-
yoghurt full fat400 g
-
salt½ tsp
Chicken and dish assembly
-
garlic cloves10
-
olive oil30 g
-
lemon zest only1
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
chicken pieces (thighs, drumsticks, breasts, wings)1000 g
-
water800 g
-
large pita breads2
-
vegetable oil for frying
-
lemon juice120 g
-
pine nuts, toasted20 g
-
fresh coriander finely chopped5 sprigs
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
46.8 g
Calorías
3824 kJ /
914 kcal
Grasa
60.9 g
Carbohidratos
47.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kashta cream
10min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Salmon kabsa
35min
Koshari stew
45min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Za'atar mix substitute
5min
Arabian spice mix
5min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken with rice
1h
Salmon tartare
10min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min