Dispositivos y accesorios
Italian "Baked" Beans
Prep. 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
903 mg
Proteína
19 g
Calorías
1180 kJ /
282 kcal
Grasa
2 g
Fibra
11 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
49 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
BBQ Time Savers
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Vegetarian Chili
50min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2h 10min
Pumpkin Chili
50min
Kabocha Sage Risotto
40min
Irish "Baked" Beans
50min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Black Beans
30min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Falafel Waffle
40min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min