Dispositivos y accesorios
Italian "Baked" Beans
Prep. 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
903 mg
Proteína
19 g
Calorías
1180 kJ /
282 kcal
Grasa
2 g
Fibra
11 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
49 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
BBQ Time Savers
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Frozen Coconut Lime Cake
8h 25min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Vegetarian Burger
1h 15min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Tomato Basil Soup
40min
Curried Lentils
5h 15min