Dispositivos y accesorios
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
Prep. 15min
Total 45min
2 portions
Ingredientes
Chicken Curry
-
chicken thighs, boneless and skinless each cut in 4 pieces400 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
white rum50 g
-
onions quartered150 g
-
sunflower oil30 g
-
dried red chilli1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
coconut milk200 g
-
toasted sesame oil20 g
-
curry powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Basmati Rice
-
water500 g
-
fine sea salt1 pinch
-
basmati rice100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
40.5 g
Calorías
4048 kJ /
968 kcal
Grasa
78.3 g
Carbohidratos
25.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Just for Two
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Beef Stroganoff
1h
Rice with Duck
1h 5min
Chicken Korma
40min
Chicken Tikka Masala
45min
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50min
Prawn Xacuti
1h 20min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken Garam Masala
50min
Beef Madras
1h 30min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken and Cauliflower Curry
45min