Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g onions, quartered
- 1300 g ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
10 - 12
fresh mint leaves
o bien 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 75 g white long grain rice
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1644 kJ / 392 kcal
- Proteína
- 11 g
- Carbohidratos
- 33 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 9.2 g
Recetas alternativas
Garlic and White Bean Stew
50min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min