Dispositivos y accesorios
Empress Rice with Crème Anglaise
Prep. 40min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
-
whole milk350 g
-
caster sugar80 g
-
pudding rice50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
jelly cubes (quarter of one 135 g pack)3
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from medium eggs3
-
milk250 g
-
gelatine leaves4
-
whipping cream200 g
-
candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
Kirsch20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 6 portions
Proteína
46 g
Calorías
9252 kJ /
2214 kcal
Grasa
122 g
Carbohidratos
199 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Patisserie
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Curly Fries with Garlic Sauce
45min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Frozen Negroni
3h 15min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Classic Zabaglione
15min
Lemonade
5min
Dark Storm
10min
Raspberry Dacquoise
2h
Crêpes Suzette
35min
Cheesecake
1h 30min
Bellini Cocktail
5min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45min